Management of Change Coöperatie leidt op in het wendbaar en resultaat gericht veranderen. Wij doen dat als erkend opleidingsinstituut met de blik op de toepassing in jouw praktijk. Professioneel, Pragmatisch en met Passie.

Ga mee op veranderreis

Als IPMA-professional sta je voor de taak om resultaat te leveren en wendbaar te zijn. Dat is niet eenvoudig. Hoe pak je het aan? Hoe geef je richting aan die verandering? Hoe werk je met verschillende scenario’s en veranderaanpakken? Hoe ga je om met weerstanden? Hoe ontwikkel je de veranderkracht? Hoe activeer je? Hoe verander je wendbaar?


De Change Activation Masterclass helpt je de antwoorden op deze vragen (en nog meer) te vinden met het veranderlemniscaat:

In 5 bijeenkomsten, webinars en met 200 onderwerpen, waarvan er vele als instrument in je veranderrugzak belanden. Bovendien werk je met een hedendaags online kenniscenter, waar je nog jaren je kennis kan ophalen.


Als lezer van IPMA Projectie krijg je een aanzienlijke korting en kan je proeven van deze veranderreis. Zet je naam op de wachtlijst, dan krijg je een uitnodiging voor een vrijblijvende proeverij. Daarna kijk je of de gehele masterclass wil volgen.

Change Activation Masterclass

IPMA aanbod:
van € 3.150,=
voor € 1.575,=